Artisau eran egiten dugu txokolate esnedun hau, %32 kakao onena duela, cappuccino kafearen zaporearekin eta almendra, txokolatezko kafe-ale eta toffeezko nibekin GLUTENIK GABE
%80 TXOKOLATE BELTZEZKO TXAPELAK, LARANJAREKINTHE COCOA PROCESS "TXOKOLATEZKO KAPRITXU DELIKATUA"Txokolatetxo hauek, Rafa Gorrotxategik aurkezten dizkizue, txapel formarekin egiten ditu, %80 txokolate beltza eta laranja erabiliz, txokolatearen munduan girotutako lata-bilduma eder batekin batera. GLUTENIK GABE
Artisau eran egiten ditugu bonboi delikatu hauek. Pilota erdi baten itxura dute, euskal pilotaren omenez. Zapore originalak erabiltzen ditugu betetzeko: matcha tea, pasio-fruta, menda, Ezpeletako piparra, ruby-a eta hurra. Zapore aukera bikaina Rafa Gorrotxategiren esku trebeaz gozatzeko. 6 BONBOI
Artisau eran egiten dugu txokolate esnedun hau, %32 kakao onena duela, gatzarekin potentziatua. Txokolate karameluduna hur kurruskari, albertxiko eta ekilore-pipitekin. GLUTENIK GABE
%42 ESNEDUN TXOKOLATEZKO TXAPELAK KAFE CAPPUCCINOAREKIN THE COCOA PROCESS "TXOKOLATEZKO KAPRITXU DELIKATUA"Txokolatetxo hauek, Rafa Gorrotxategik aurkezten dizkizue, txapel formarekin egiten ditu, %42 esnedun txokolate eta kafe cappuccinoan, txokolatearen munduan girotutako lata-bilduma eder batekin batera. GLUTENIK GABE
Artisau eran egiten dugu txokolate esnedun hau, %45 kakao onena duela, estebiarekin gozatuta, azukrerik gehitu gabe, kalitate oneneko pistatxo, almendra eta marrubi naturalekin. GLUTENIK GABE DIABETIKOENTZAT EGOKIA
Artisau eran egiten ditugu bonboi delikatu hauek. Pilota erdi baten itxura dute, euskal pilotaren omenez. Zapore originalak erabiltzen ditugu betetzeko: matcha tea, pasio-fruta, menda, Ezpeletako piparra, ruby-a eta hurra. Zapore aukera bikaina Rafa Gorrotxategiren esku trebeaz gozatzeko. 12 BONBOI
Artisau eran egiten ditugu trufa sorta zoragarri hauek. Kurruskari eta barrualde leunekoak. Betetzeko, Diplomático Reserva Exclusiva rona, mugurdia, laranja eta praline leuna erabiltzen ditugu. Ezetz eutsi tentazioari! 12 TRUFA GLUTENIK GABE
Kontu haundiz aukeratutako kakao eduki altuarekin eginda (% 52 gutxienez). Hiru koilarakada esne hotz pixka batekin nahastu; ondo desegin arte eragin eta osatu arte esne hotz edo beroarekin nahastu.400 g.
%42 ESNEDUN TXOKOLATEZKO TXAPELAK, MANDARINAREKIN THE COCOA PROCESS "TXOKOLATEZKO KAPRITXU DELIKATUA"Txokolatetxo hauek, Rafa Gorrotxategik aurkezten dizkizue, txapel formarekin egiten ditu, %42 esnedun txokolatea eta mandarina erabiliz, txokolatearen munduan girotutako lata-bilduma eder batekin batera. GLUTENIK GABE
%100 kakao selekziorik onena, azukrerik gabe, benetazto txokolate zaporearekin. Egokia tartak, trufak eta edozein postre egiteko egokiena.400 g.