Azpi-kategoriak
Bean to bar / Rafa Gorrotxategi
Katilu batean, 3 txokolate koilarakada sakon jarri ondoren, ondo berotutako 150 ml esnea gehitu (irakin gabe). Ondo nahastu, krematsu eta belusatutako txokolate bat lortu arte.400 g.
%100 kakao selekziorik onena, azukrerik gabe, benetazto txokolate zaporearekin. Egokia tartak, trufak eta edozein postre egiteko egokiena.400 g.
Txokolate goxoa, etxeko txikientzat egina osagai onenekin: kanabera-azukrea, kinoa eta zuntza. Denon gustukoa, txokolatezko muxuak emateko. Katxiporreta!400 g.
Kalitate gorena duten osagaiak aukeratzen ditugu gure artisau turroi gogorra egiteko, %65 Marcona almendrarekin, eztirik onena, azukrea eta arrautza zuringoa.GLUTENIK GABE. 250g.
Kalitate gorena duten osagaiak aukeratzen ditugu gure turroi bigun kremotsua egiteko, Marcona almendrarekin, eztirik onena, azukrea, arrautza zuringoa eta almendra zatitxo kurruskariak.GLUTENIK GABE. 250g.
LARANJA ETA LARANJAONDO LOREAREKIN Gure txigortutako gorringo turroiari melatutako laranja zatitxoak eta laranjaondo lorearen lurrin toke bat gehitzen dizkiogu, turroi fresko eta atsegin bat lortuz.GLUTENIK GABE. 250g.
ALMENDRA ETA STEVIAREKIN Turroi hau egiteko, %70 txokolate beltz onena erabiltzen dugu. Stevia-rekin gozotua dago gehitutako azukrerik gabe. Marcona almendra osoekin eta egurretan txigortutako kakao zatiekin egiten dugu.GLUTENIK GABE. DIABETIKOENTZAT EGOKIA. 250g.
TRUFA TXURIZKOA Turroi hau trufa txuri samur batekin egiten dugu. Bertan, Yuzu mandarina toke bat jartzen diogu zapore harrigarri bat lortuz.GLUTENIK GABE. 250g. International Chocolate Awards 2020: SILVER International Chocolate Awards 2020: CLASSIC 2 medallas de ORO en Rusia 2023: Expertos de la unión (SOEX) y PRODEXPO 2023
TRUFAZKOA Turroi hau, trufa, jogurta eta andere-mahats garratz batzuekin konbinatuz egiten dugu, uztartze atsegin bat sortuz.GLUTENIK GABE. 250g. International Chocolate Awards 2020: BRONZE
GORRINGO ETA ALMENDRADUN PASTELTXOAK Artisau pasteltxo goxo eta samur hauek, bereziki aukeratutako almendra, arrautza gorringo eta azukrearekin egiten ditugu. Dituen osagaiengatik, gure macarons vascos direla esan dezakegu. %45 almendra eta arrautza gorringoa dituzte. Great Taste Awards 2022: * 1-Star Mediterranean Taste Awards 2023: SILVER
MAKADAMIA-INTXAUR ETA PISTATXOAREKIN Turroi atsegin eta fin hau kaputxino kafe zaporearekin egiten dugu, Makadamia intxaur eta pistatxo kurruskarien aukeraketa zaindua eginez.GLUTENIK GABE. 250g.
Gure polboroiak egiteko, %34 gutxieneko Marcona almendra zuritua erabiltzen dugu, birrindua eta zatietan, kanela eta limoiarekin, almendra zapore bizi bat lortuz.180g.