Azpi-kategoriak
Bean to bar / Rafa Gorrotxategi
%100 kakao selekziorik onena, azukrerik gabe, benetazto txokolate zaporearekin. Egokia tartak, trufak eta edozein postre egiteko egokiena.300 g.
Kalitate gorena duten osagaiak aukeratzen ditugu gure turroi bigun kremotsua egiteko, Marcona almendrarekin, eztirik onena, azukrea, arrautza zuringoa eta almendra zatitxo kurruskariak.GLUTENIK GABE. 250g.
LARANJA ETA LARANJAONDO LOREAREKIN Gure txigortutako gorringo turroiari melatutako laranja zatitxoak eta laranjaondo lorearen lurrin toke bat gehitzen dizkiogu, turroi fresko eta atsegin bat lortuz.GLUTENIK GABE. 250g.
ALMENDRA ETA STEVIAREKIN Turroi hau egiteko, %70 txokolate beltz onena erabiltzen dugu. Stevia-rekin gozotua dago gehitutako azukrerik gabe. Marcona almendra osoekin eta egurretan txigortutako kakao zatiekin egiten dugu.GLUTENIK GABE. DIABETIKOENTZAT EGOKIA. 250g.
TRUFA TXURIZKOA Turroi hau trufa txuri samur batekin egiten dugu. Bertan, Yuzu mandarina toke bat jartzen diogu zapore harrigarri bat lortuz.GLUTENIK GABE. 250g. International Chocolate Awards 2020: SILVER International Chocolate Awards 2020: CLASSIC 2 medallas de ORO en Rusia 2023: Expertos de la unión (SOEX) y PRODEXPO 2023
TRUFAZKOA Turroi hau, trufa, jogurta eta andere-mahats garratz batzuekin konbinatuz egiten dugu, uztartze atsegin bat sortuz.GLUTENIK GABE. 250g. International Chocolate Awards 2020: BRONZE
HUR ETA ALBARIKOKEAREKIN Txokolatezko turroi honetan, txigortutako hur kurruskariak, karameluzko txokolatearen zapore gozoa eta albarikokearen garraztasuna dastatuko dituzu.GLUTENIK GABE. 250g.
GORRINGO ETA ALMENDRADUN PASTELTXOAK Artisau pasteltxo goxo eta samur hauek, bereziki aukeratutako almendra, arrautza gorringo eta azukrearekin egiten ditugu. Dituen osagaiengatik, gure macarons vascos direla esan dezakegu. %45 almendra eta arrautza gorringoa dituzte. Great Taste Awards 2022: * 1-Star Mediterranean Taste Awards 2023: SILVER
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eus ARTISAU-TARTA LUZEA Txokolate zurizko moussez egindako tarta, txokolate beltzezko bi bizkotxo-kapa mehe dituela eta barruan txokolate zurizko orri kurruskari bat. Errusiarraren bukaerarekin eta txokolate distiratsuz estalia.800 g. 6-8 ERRAZIO.
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA LUZEA Txokolate beltzez eta bizkotxoz egindako mousse zoragarria, barruan txokolate beltzezko kapa mehe bat duela.800 g. 6-8 ERRAZIO.
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA LUZEAK Gazta freskozko mousse-tarta, bizkotxozko oinarriarekin eta mugurdiz estalia.800 g. 6-8 ERRAZIO.
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA LUZEA Trufa beltza eta esne-gaina, bi bizkotxo-kapa meheren artean, gorringo erreaz estalia.800 g. 6-8 ERRAZIO.