Azpi-kategoriak
Bean to bar / Rafa Gorrotxategi
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA LUZEAK Gazta freskozko mousse-tarta, bizkotxozko oinarriarekin eta mugurdiz estalia.800 g. 6-8 ERRAZIO.
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA LUZEA Trufa beltza eta esne-gaina, bi bizkotxo-kapa meheren artean, gorringo erreaz estalia.800 g. 6-8 ERRAZIO.
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA BIRIBILA Brisa-orezko tarta, sagar errezko betegarria almendra kremaren gainean eta albertxiko-marmelada dituela.1.000 g. 6-8 ERRAZIO.
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA BIRIBILA Brisa-orezko tarta, krema errezko betegarria eta gorringo karamelutu txigortua dituela.1.000 g. 6-8 ERRAZIO.
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA BIRIBILA Euskal-frantses jatorriko postrea. Oinarri kurruskariarekin egiten dugu, kanabera azukre eta ronarekin. Tarta hau oso pertsonalizatutako pastel-kremaz beteta dago, eta horri almendra mingots ukitu leun bat gehitzen diogu. 1.000 g. 6-8 ERRAZIO.
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA BIRIBILA Brisa-orezko tarta, pastel-kremaz betea eta frutez estalia (mugurdia, masusta, kiwia, anana eta mandarina). 1.000 g. 6-8 ERRAZIO.
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eus ARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Fruta gorriko timbala, kanpoko txokolate-sare finarekin egina, bizkotxo geruza samurra duena, krema, bainila eta marrubi-mousse goxoarekin. Mugurdi-gelatina batekin amaitu eta fruitu goriekin apaindua. 90 g. 1 ERRAZIO
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eus ARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Txokolatezko sarea kanpoaldean, trufa zuriz betetako bizkotxo finarekin. 90 g. 1 ERRAZIO
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Pasio-moussea mertxikarekin, sable-pasta baten gainean. Ukitu freskoa eta txokolatezko xehetasun batekin apaindua. 90 g. 1 ERRAZIO.
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Txokolatezko sareta kanpoaldean, gazta-mousseaz betea kafez bustitako bizkotxoarekin eta kakao puruarekin apaindua. 90 g. 1 ERRAZIO
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Txokolatezko coulant-a, txokolate beltzezko bizkotxo samur batekin. Txokolate krematsuzko bihotza dauka barruan. Segundu batzuk berotzea gomendatzen da, koilara batekin hausten duzunean txokolatea likido moduan isur dadin. 100 g. 1 ERRAZIO
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Esnegain eta bizkotxo oinarrizko tarrina, pastel-krema eta karamelu errearekin. 100 g. 1 ERRAZIO