Azpi-kategoriak
Bean to bar / Rafa Gorrotxategi
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Esnegain eta bizkotxo oinarrizko tarrina, pastel-krema eta karamelu errearekin. 100 g. 1 ERRAZIO
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Frantxineta tradizional eta goxoa, gurinezko hostore fin eta kurruskariarekin egina, pastel-krema leun batez betea eta almendra eta sesamo zatiz estalia. 100 g. 1 ERRAZIO
TXOKOLATE ZATITXO ETA LARANJA KONFITATUAREKINArtisau-eran eta ore amarekin egiten dugu geure Panettonea, beraren prestakuntza-prozesu motela errespetatuz. Modu horretan aroma berezi eta testura leun bat lortzen ditugu, non txokolate bikain batek laranja-konfitatuarekin bat egiten duen. 500g.
Artisau eran egiten dugu txokolate beltz hau %80 kako onena duela, laranja natural konfitatuzko xerren zapore gozoarekin eta ilen-petalo finekin. GLUTENIK GABE Great Taste Awards 2021: * 1-Star
Artisau eran egiten dugu txokolate beltz hau, %70 kakao onena duela, estebiarekin gozatuta, azukrerik gehitu gabe, lehen mailako almendrekin, kuia-pipitekin eta kakao nibekin. GLUTENIK GABE
Artisau eran egiten dugu txokolate beltz hau, %80 kakao onena duela. Lurrin leunekoa eta oso zapore handikoa. Txokolatezaleek hauxe dute gustukoena. Plazer osasungarria. GLUTENIK GABE
Artisau eran egiten dugu txokolate beltz hau, %80 kakao onena duela, pecan intxaurrekin eta ahabiekin; ukitu min eta fin bat du, Ezpeletako piperrak emana. GLUTENIK GABE Great Taste Awards 2022: * 1-Star
Artisau eran egiten dugu txokolate beltz hau, %70 kakao onena duela, anakardo kurruskariekin eta sesamo xigortu eta karamelizatu ukitu finarekin. GLUTENIK GABE
Artisau eran egiten dugu txokolate beltz hau, %70 kakao onena duela, marrubi-zatiekin eta arrosa naturalen petaloekin; horiexek ematen diote lore moztu berriaren lurrin sakon hori. GLUTENIK GABE
Artisau eran egiten dugu txokolate beltz hau, %70 kakao onena duela, pecan intxaurrekin, pistatxoekin eta ahabiekin, gatzarekin potentziatua; Ibarrako piparren ukitu fina du. GLUTENIK GABE
Artisau eran egiten dugu txokolate beltz hau, %56 kakao onena duela, menda eta mendafinaren freskurarekin, eta bioleta-petaloekin gozatuta GLUTENIK GABE
Artisau eran egiten dugu txokolate beltz hau, %100 kakao onena duela, Venezuelakoa, munduko onena, nib eta kakao-babekin. Kakao kakaoa, plazer hutsa. GLUTENIK GABE