Artisau eran egiten dugu Ruby txokolate hau, %48 kakao Ruby-a duela, marrubi zatitxo eta arrosa-petaloekin. Ruby txokolatea kakao-mota natural bat da, kolore arrosa harrigarria duena, eta ez du, ez koloratzailerik, ez zapore-emailerik GLUTENIK GABE
Artisau eran egiten dugu txokolate esnedun hau, %42 Terra kakao onena duela. Purutasun paregabeko kakaoa, Calabriako mandarina onenen xerrekin, sultana mahats-pasen eta liofilizatutako mugurdien ukitu fina GLUTENIK GABE Mediterranean Taste Awards 2023: GOLD
Kontu haundiz aukeratutako kakao eduki altuarekin eginda (% 52 gutxienez). Hiru koilarakada esne hotz pixka batekin nahastu; ondo desegin arte eragin eta osatu arte esne hotz edo beroarekin nahastu.350 g.
Katilu batean, 3 txokolate koilarakada sakon jarri ondoren, ondo berotutako 150 ml esnea gehitu (irakin gabe). Ondo nahastu, krematsu eta belusatutako txokolate bat lortu arte.400 g.
%100 kakao selekziorik onena, azukrerik gabe, benetazto txokolate zaporearekin. Egokia tartak, trufak eta edozein postre egiteko egokiena.300 g.