Atzera Pastelgintza Filter

Orrialdeko
Erakusten 13 - 20 of 20 produktu
  • 4,00 €

    GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eus ARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Txokolatezko sarea kanpoaldean, trufa zuriz betetako bizkotxo finarekin. 90 g. 1 ERRAZIO

    4,00 €
  • 4,00 €

    GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Txokolatezko sareta kanpoaldean, gazta-mousseaz betea kafez bustitako bizkotxoarekin eta kakao puruarekin apaindua. 90 g. 1 ERRAZIO

    4,00 €
  • 4,00 €

    GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Txokolatezko coulant-a, txokolate beltzezko bizkotxo samur batekin. Txokolate krematsuzko bihotza dauka barruan. Segundu batzuk berotzea gomendatzen da, koilara batekin hausten duzunean txokolatea likido moduan isur dadin. 100 g. 1 ERRAZIO

    4,00 €
  • 4,00 €

    GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Esnegain eta bizkotxo oinarrizko tarrina, pastel-krema eta karamelu errearekin. 100 g. 1 ERRAZIO

    4,00 €
  • 4,55 €

    GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Frantxineta tradizional eta goxoa, gurinezko hostore fin eta kurruskariarekin egina, pastel-krema leun batez betea eta almendra eta sesamo zatiz estalia. 100 g. 1 ERRAZIO

    4,55 €
  • 4,55 €

    GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eus ARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Tarta goxoa, gurin hostore fin eta kurruskari batekin egina, pastel-krema bigun batez betea eta krema txigortu eta karamelizatu batez estalia. Bere betetzea krema, nata edo mistoa (krema eta nata) izan daiteke. 100 g. 1 ERRAZIO

    4,55 €
  • 4,55 €

    GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eus ARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Tarta goxoa, gurin hostore fin eta kurruskari batekin egina, pastel-krema bigun batez betea eta krema txigortu eta karamelizatu batez estalia. Bere betetzea krema, nata edo mistoa (krema eta nata) izan daiteke. 100 g. 1 ERRAZIO

    4,55 €
  • 4,55 €

    GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eus ARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Petit choux tarta bikaina karameluarekin, gozo-krema leun batez betea, gurin hostore fin eta kurruskari baten gainean, krema goxo batez estalia. 100 g. 1 ERRAZIO

    4,55 €
Erakusten 13 - 20 of 20 produktu