MANDARINA ETA YUZU-REKIN Turroi hau egiteko, trufa txuri samur batean Yuzu mandarina apur bat jartzen dugu, zapore harrigarri bat lortuz.250 g.
GORRINGO ETA ALMENDRADUN PASTELTXOAK12 uni. / 360 g. Artisau pasteltxo goxo eta samur hauek, bereziki aukeratutako osagaiekin egiten ditugu, almendra krema, azukrea eta mol gorringoa.
Artisau teila atseginak, kurruskari eta zaporetsuak, txokolate beltzeko estaldura gozo bat eta laranja apur batekin.150 g.
Kalitate hobereneko osagaiak aukeratzen ditugu gure artisau pasta finak egiteko, gurina, arrautza, esnea, irina, fruitu lehorrak, azukrea eta espezie exotikoak erabiliz.200 g.
EZTIAREKIN ETA INTXAURREKIN Gure trufazko turroia egiteko erabiltzen ditugu ardi latxaren esnea (Euskal Herriko arraza autoktonoa), eztia eta intxaurrak. Bere zapore gozoak gogora ekartzen digu etxeko mami "errea". 250 g.
YOGURTA ETA ANDERE-MAHATSEKIN Turroi hau egiten dugu, trufa samur bat yogur eta andere-mahats apur garratz batzuekin konbinatuz, uztartze atsegin bat sortuz.250 g.
MARCONA ALMENDRAREKIN, ANDERE-MAHATSEKIN ETA MARRUBIEKIN Bere arrosa-kolore deigarria guztiz naturala da, ez da genetikoki eraldatua izan eta ez zaio koloratzailerik erantsi. Txokolatearen laugarren kategoria da, beltzarekin, esnedunarekin eta zuriarekin batera. Zapore freskoa du, frutagustuaren eta zitrikoen ukitu batekin. 250 g.
Artisau teila atseginak, kurruskari eta zaporetsuak, kalitate hobereneko almendrekin, kainabera azukre beltz integrala, arroz-irina eta gurinarekin egindak.150 g.
Kalitate gorena duten osagaiak aukeratzen ditugu gure turroi biguna kremotsua egiteko, Marcona almendrarekin, eztirik onena, azukrea, zuringoa eta almendra zatitxo kurruskariak.250 g.
ALMENDRA, KARAMELUZKOAK ETA LARANJAZKO TXOKOLATEZKOAK Gure teila sorta atsegin hau, kurruskari eta zaporetsua, artisau eran egindak, almendra teilak, karameluzko txokolatearekin bainatutako teilak eta laranjazko txokolatearekin bainatutako teilak eskaintzen ditu.150 g.
LARANJA ETA LARANJAONDO LOREAREKIN Gure txigortutako gorringo turroiari melatutako laranja zatitxoak eta laranjaondo lorearen lurrin arin bat gehitzen dizkiogu, turroi fresko eta atsegin bat lortuz.250 g.