Artisau teila goxo, kurruskari eta zaporetsuak, gurinezko zigarrotxo fin eta atsegin batzuekin osatuta.150 g.
Artisau eran egiten dugu txokolate beltz hau %80 kako onena duela, laranja natural konfitatuzko xerren zapore gozoarekin eta ilen-petalo finekin. GLUTENIK GABE Great Taste Awards 2021: * 1-Star
Gurinezko zigarrotxo fin eta atseginak. Ezin hobeak txokolatearekin, kafearekin hartzeko eta postrearen osagarri gisa: izozkiak, natilak, arroz-esnea...75g.
TRUFA BELTZEZKOA Artisau eran egiten dugu trufa beltzezko turroi hau, txokolate beltzaren garratza, Armagnac-aren fruta-ñabardurak eta aranpasa beatuen gozotasuna konbinatuta, kontraste interesgarria lortuz. Gure txokolate beltzarekin bikain konbinatzen duen Armagnac onena hautatzen dugu. SIN GLUTEN. 250g. Great Taste Awards 2023: * 1-Star
GORRINGO ETA ALMENDRADUN PASTELTXOAK Artisau pasteltxo goxo eta samur hauek, bereziki aukeratutako almendra, arrautza gorringo eta azukrearekin egiten ditugu. Dituen osagaiengatik, gure macarons vascos direla esan dezakegu. %45 almendra eta arrautza gorringoa dituzte. Great Taste Awards 2022: * 1-Star Mediterranean Taste Awards 2023: SILVER
Artisau eran egiten dugu txokolate beltz hau, %80 kakao onena duela. Lurrin leunekoa eta oso zapore handikoa. Txokolatezaleek hauxe dute gustukoena. Plazer osasungarria. GLUTENIK GABE
Artisau eran egiten ditugun turroi onenak aukeratu ditu Rafa Gorrotxategik. Gourmet prestigiotsuenek ondoen baloratu dituztenak. Bereziki aukeratutako dastaketa, trufa samurrezko mini turroiak dira, mandarina eta yuzuarekin, Armagnac-a aranekin, ruby txokolatea marrubiekin eta jogurta andere-mahatsekin. Ezin hobeak. GLUTENIK GABE. 300g.
Gure polboroiak egiteko, %34 gutxieneko Marcona almendra zuritua erabiltzen dugu, birrindua eta zatietan, kanela eta limoiarekin, almendra zapore bizi bat lortuz.180g.
MAKADAMIA-INTXAUR ETA PISTATXOAREKIN Turroi atsegin eta fin hau kaputxino kafe zaporearekin egiten dugu, Makadamia intxaur eta pistatxo kurruskarien aukeraketa zaindua eginez.GLUTENIK GABE. 250g.
ALMENDRA ETA STEVIAREKIN Turroi hau egiteko, %70 txokolate beltz onena erabiltzen dugu. Stevia-rekin gozotua dago gehitutako azukrerik gabe. Marcona almendra osoekin eta egurretan txigortutako kakao zatiekin egiten dugu.GLUTENIK GABE. DIABETIKOENTZAT EGOKIA. 250g.
Kalitate hobereneko osagaiak aukeratzen ditugu gure artisau pasta finak egiteko. Goza ezazu gure gurinezko eta txokolatezko pasta sorta honetaz.200g.
Katilu batean, 3 txokolate koilarakada sakon jarri ondoren, ondo berotutako 150 ml esnea gehitu (irakin gabe). Ondo nahastu, krematsu eta belusatutako txokolate bat lortu arte.400 g.