Txokolate zoragarri hau Madagaskarren ipar-mendebaldeko Sambirano bailarako kakaoarekin egina dago. Akesson organic izeneko landaketa batekoa da kakaoa. Madagaskargo kakaoa da txokolategile artisauek gehien erabiltzen duten kakaoetako bat eta fruitu gorrien zaporea du. 70g. GLUTENIK GABE International Chocolate Awards 2020: BRONZE Great Taste Awards 2023:...
Txokolate zoragarri hau Salomon Uharteetako Auki-ko (Malaita) kakaoarekin egina dago, Melanesian (Ozeania). Kakao eder honi ardi-esne ketua gehitu diogu, Euskal Herrian bereizgarri ditugun ardi-gazta ketuetan oinarrituta, eta interpretazio berria egin dio txokolateari, ardi-esnea eta arte-egurraren kea gehituta. 70g. GLUTENIK GABE Great Taste Awards...
ANDOAIN LOTEA 3 PRODUKTU. GLUTENIK GABE 17 € DENA BARNE PENINTSULAN BAKARRIK
Txokolate zoragarri hau Dominikar Errepublikako kakaoz egina dago. Dominikar Errepublikako kakaoaren ahalmenak kakao organikoa du ardatz. Kakaoa lantzeko erabiltzen dituzten lurretan, lurraren gatz mineralei eta baldintza klimatiko bikainei esker, produktu bikaina ateratzea bermatzen da. 70g. GLUTENIK GABE
PASAIA LOTEA Pertsona diabetikoentzako lote aproposa 3 PRODUKTU. GLUTENIK GABE ETA AZUKRERIK GABE 20 € DENA BARNE PENINTSULAN BAKARRIK
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA LUZEA Trufa beltza eta esne-gaina, bi bizkotxo-kapa meheren artean, gorringo erreaz estalia.800 g. 6-8 ERRAZIO.
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA BIRIBILA Euskal-frantses jatorriko postrea. Oinarri kurruskariarekin egiten dugu, kanabera azukre eta ronarekin. Tarta hau oso pertsonalizatutako pastel-kremaz beteta dago, eta horri almendra mingots ukitu leun bat gehitzen diogu. 1.000 g. 6-8 ERRAZIO.