Azpi-kategoriak
Bean to bar / Rafa Gorrotxategi
Txokolatearen Historia eta Euskal Txokolateroena Caracasko Gipuzkoako Errege Konpainiaren datuak Familia txokolateroen historiak Txokolatearen tendentzia berriak: Bean to Bar Sukaldari famatuen errezetak kakaoaerekin eginak Álvaro Bermejo-Joseba Urretavizcaya Edizio zenbatua
Artisau teila goxo, kurruskari eta zaporetsuak, gurinezko zigarrotxo fin eta atsegin batzuekin osatutako sorta.150 g.
GORRINGO ETA ALMENDRADUN PASTELTXOAK6 uni. / 180 g Artisau pasteltxo goxo eta samur hauek, bereziki aukeratutako osagaiekin egiten ditugu, almendra krema, azukrea eta mol gorringoa.
Artisau teila atseginak, kurruskari eta zaporetsuak, kalitate hobereneko almendrekin, kainabera azukre beltz integrala, arroz-irina eta gurinarekin egindak.150 g.
Artisau teila atseginak, kurruskari eta zaporetsuak, kalitate hobereneko almendrekin, kainabera azukre beltz integrala, arroz-irina eta gurinarekin egindak.75 g.
Gurinezko zigarrotxo fin eta atseginak. Ezin hobea txokolatearekin, kafearekin hartzeko eta postrearen osagarri: izozkiak, natilak, arroz-esnea...75 g.
Artisau teila atseginak, kurruskari eta zaporetsuak, txokolate beltzeko estaldura gozo bat eta laranja apur batekin.150 g.
ALMENDRA, KARAMELUZKOAK ETA LARANJAZKO TXOKOLATEZKOAK Gure teila sorta atsegin hau, kurruskari eta zaporetsua, artisau eran egindak, almendra teilak, karameluzko txokolatearekin bainatutako teilak eta laranjazko txokolatearekin bainatutako teilak eskaintzen ditu.150 g.
Kalitate hobereneko osagaiak aukeratzen ditugu gure artisau pasta finak egiteko, gurina, arrautza, esnea, irina, fruitu lehorrak, azukrea eta espezie exotikoak erabiliz.200 g.
Kalitate hobereneko osagaiak aukeratzen ditugu gure artisau pasta finak egiteko. Goza ezazu gure gurinezko eta txokolatezko pasta sorta honetaz.200 g.
Kontu haundiz aukeratutako kakao eduki altuarekin eginda (% 52 gutxienez). Hiru koilarakada esne hotz pixka batekin nahastu; ondo desegin arte eragin eta osatu arte esne hotz edo beroarekin nahastu.400 g.