Azpi-kategoriak
Bean to bar / Rafa Gorrotxategi
%80 TXOKOLATE BELTZEZKO TXAPELAK, LARANJAREKINTHE COCOA PROCESS "TXOKOLATEZKO KAPRITXU DELIKATUA"Txokolatetxo hauek, Rafa Gorrotxategik aurkezten dizkizue, txapel formarekin egiten ditu, %80 txokolate beltza eta laranja erabiliz, txokolatearen munduan girotutako lata-bilduma eder batekin batera. GLUTENIK GABE
URNIETA LOTEA 2 PRODUKTU, GLUTENIK GABE 9 € DENA BARNE PENINTSULAN BAKARRIK
ANDOAIN LOTEA 3 PRODUKTU. GLUTENIK GABE 17 € DENA BARNE PENINTSULAN BAKARRIK
LASARTE LOTEA 4 PRODUKTU. GLUTENIK GABE 28 € DENA BARNE PENINTSULAN BAKARRIK
HERNANI LOTEA 3 PRODUKTU. GLUTENIK GABE 30 € DENA BARNE PENINTSULAN BAKARRIK
ERRENTERIA LOTEA 4 PRODUKTU 31 € DENA BARNE PENINTSULAN BAKARRIK
DONOSTI LOTEA 5 PRODUKTU. GLUTENIK GABE 36 € DENA BARNE PENINTSULAN BAKARRIK
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eus ARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Tarta goxoa, gurin hostore fin eta kurruskari batekin egina, pastel-krema bigun batez betea eta krema txigortu eta karamelizatu batez estalia. Bere betetzea krema, nata edo mistoa (krema eta nata) izan daiteke. 100 g. 1 ERRAZIO
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA BIRIBILA Euskal-frantses jatorriko postrea. Oinarri kurruskariarekin eta kanabera azukrearekin egiten dugu. Tarta hau txokolate krema oso pertsonal batez beteta dago. 1.000 g. 6-8 ERRAZIO.
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA BIRIBILA Labean egindako gazta tarta egiten dugu, almendra eta intxaurrezko bizkotxo batekin, gazta krema fresko eta ardi gazta ketuarekin beteta. 1.000 g. 6-8 ERRAZIO.
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eus ARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Tarta goxoa, gurin hostore fin eta kurruskari batekin egina, pastel-krema bigun batez betea eta krema txigortu eta karamelizatu batez estalia. Bere betetzea krema, nata edo mistoa (krema eta nata) izan daiteke. 100 g. 1 ERRAZIO
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eus ARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Petit choux tarta bikaina karameluarekin, gozo-krema leun batez betea, gurin hostore fin eta kurruskari baten gainean, krema goxo batez estalia. 100 g. 1 ERRAZIO