Azpi-kategoriak
Bean to bar / Rafa Gorrotxategi
LASARTE LOTEA 4 PRODUKTU. GLUTENIK GABE 28 € DENA BARNE PENINTSULAN BAKARRIK
HERNANI LOTEA 3 PRODUKTU. GLUTENIK GABE 30 € DENA BARNE PENINTSULAN BAKARRIK
ERRENTERIA LOTEA 4 PRODUKTU 31 € DENA BARNE PENINTSULAN BAKARRIK
DONOSTI LOTEA 5 PRODUKTU. GLUTENIK GABE 36 € DENA BARNE PENINTSULAN BAKARRIK
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eus ARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Tarta goxoa, gurin hostore fin eta kurruskari batekin egina, pastel-krema bigun batez betea eta krema txigortu eta karamelizatu batez estalia. Bere betetzea krema, nata edo mistoa (krema eta nata) izan daiteke. 100 g. 1 ERRAZIO
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA BIRIBILA Euskal-frantses jatorriko postrea. Oinarri kurruskariarekin eta kanabera azukrearekin egiten dugu. Tarta hau txokolate krema oso pertsonal batez beteta dago. 1.000 g. 6-8 ERRAZIO.
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA BIRIBILA Labean egindako gazta tarta egiten dugu, almendra eta intxaurrezko bizkotxo batekin, gazta krema fresko eta ardi gazta ketuarekin beteta. 1.000 g. 6-8 ERRAZIO.
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eus ARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Tarta goxoa, gurin hostore fin eta kurruskari batekin egina, pastel-krema bigun batez betea eta krema txigortu eta karamelizatu batez estalia. Bere betetzea krema, nata edo mistoa (krema eta nata) izan daiteke. 100 g. 1 ERRAZIO
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eus ARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Petit choux tarta bikaina karameluarekin, gozo-krema leun batez betea, gurin hostore fin eta kurruskari baten gainean, krema goxo batez estalia. 100 g. 1 ERRAZIO
TRUFA BELTZEZKOA Artisau eran egiten dugu trufa beltzezko turroi hau, txokolate beltzaren garratza, Armagnac-aren fruta-ñabardurak eta aranpasa beatuen gozotasuna konbinatuta, kontraste interesgarria lortuz. Gure txokolate beltzarekin bikain konbinatzen duen Armagnac onena hautatzen dugu. SIN GLUTEN. 250g. Great Taste Awards 2023: * 1-Star
Artisau eran egiten ditugun turroi onenak aukeratu ditu Rafa Gorrotxategik. Gourmet prestigiotsuenek ondoen baloratu dituztenak. Bereziki aukeratutako dastaketa, trufa samurrezko mini turroiak dira, mandarina eta yuzuarekin, Armagnac-a aranekin, ruby txokolatea marrubiekin eta jogurta andere-mahatsekin. Ezin hobeak. GLUTENIK GABE. 300g.
Artisau eran egiten ditugu trufa beltz zoragarri hauek, Diplomático Reserva Exclusiva rona erabiliz. Ron aparta da, laranja-azal, karamelu eta erregaliz lurrinak ditu. Txokolate onenarekin egindako konbinazio gorena. 6 TRUFA GLUTENIK GABE