Azpi-kategoriak
Bean to bar / Rafa Gorrotxategi
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eus ARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Tarta goxoa, gurin hostore fin eta kurruskari batekin egina, pastel-krema bigun batez betea eta krema txigortu eta karamelizatu batez estalia. Bere betetzea krema, nata edo mistoa (krema eta nata) izan daiteke. 100 g. 1 ERRAZIO
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA BIRIBILA Euskal-frantses jatorriko postrea. Oinarri kurruskariarekin eta kanabera azukrearekin egiten dugu. Tarta hau txokolate krema oso pertsonal batez beteta dago. 1.000 g. 6-8 ERRAZIO.
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eusARTISAU-TARTA BIRIBILA Labean egindako gazta tarta egiten dugu, almendra eta intxaurrezko bizkotxo batekin, gazta krema fresko eta ardi gazta ketuarekin beteta. 1.000 g. 6-8 ERRAZIO.
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eus ARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Tarta goxoa, gurin hostore fin eta kurruskari batekin egina, pastel-krema bigun batez betea eta krema txigortu eta karamelizatu batez estalia. Bere betetzea krema, nata edo mistoa (krema eta nata) izan daiteke. 100 g. 1 ERRAZIO
GIPUZKOAKO ESKARIETARAKO SOILIK943 89 03 06 / info@rafagorrotxategi.eus ARTISAU-TARTA INDIBIDUALA Petit choux tarta bikaina karameluarekin, gozo-krema leun batez betea, gurin hostore fin eta kurruskari baten gainean, krema goxo batez estalia. 100 g. 1 ERRAZIO
TRUFA BELTZEZKOA Artisau eran egiten dugu trufa beltzezko turroi hau, txokolate beltzaren garratza, Armagnac-aren fruta-ñabardurak eta aranpasa beatuen gozotasuna konbinatuta, kontraste interesgarria lortuz. Gure txokolate beltzarekin bikain konbinatzen duen Armagnac onena hautatzen dugu. SIN GLUTEN. 250g. Great Taste Awards 2023: * 1-Star
Artisau eran egiten ditugun turroi onenak aukeratu ditu Rafa Gorrotxategik. Gourmet prestigiotsuenek ondoen baloratu dituztenak. Bereziki aukeratutako dastaketa, trufa samurrezko mini turroiak dira, mandarina eta yuzuarekin, Armagnac-a aranekin, ruby txokolatea marrubiekin eta jogurta andere-mahatsekin. Ezin hobeak. GLUTENIK GABE. 300g.
Artisau eran egiten ditugu trufa beltz zoragarri hauek, Diplomático Reserva Exclusiva rona erabiliz. Ron aparta da, laranja-azal, karamelu eta erregaliz lurrinak ditu. Txokolate onenarekin egindako konbinazio gorena. 6 TRUFA GLUTENIK GABE
Artisau eran egiten ditugu trufa sorta zoragarri hauek. Kurruskari eta barrualde leunekoak. Betetzeko, Diplomático Reserva Exclusiva rona, mugurdia, laranja eta praline leuna erabiltzen ditugu. Ezetz eutsi tentazioari! 12 TRUFA GLUTENIK GABE
Venezuelako Sur del Lagoko kakaoa. Xigortu eta zatitu ondoren Bizi-Goxo sagardotan beratzen da. Sagardo hau Errezil sagarrararekin egiten da. Oso produktu berezia sortu dugu. Errezil sagarraren gozotasuna eta ukitu garratza ditu. Amaieran sagar helduaren eta egurraren zaporea uzten du. 70g. GLUTENIK GABE International Chocolate Awards 2020: BRONZE Great...