TXOKOLATE ZATITXOEKIN ETA LARANJA KONFITATUAREKINArtisau-eran eta ore amarekin egiten dugu geure Panettonea, beraren prestakuntza-prozesu motela errespetatuta, eta modu horretan lorturik aroma berezi bat eta testura leun bat, non txokolate bikain batek bat egiten duen laranja-konfitatuarekin. 500 g.
GORRINGO ETA ALMENDRADUN PASTELTXOAK12 uni. / 360 g. Artisau pasteltxo goxo eta samur hauek, bereziki aukeratutako osagaiekin egiten ditugu, almendra krema, azukrea eta mol gorringoa.
GORRINGO ETA ALMENDRADUN PASTELTXOAK6 uni. / 180 g Artisau pasteltxo goxo eta samur hauek, bereziki aukeratutako osagaiekin egiten ditugu, almendra krema, azukrea eta mol gorringoa.
Artisau teila goxo, kurruskari eta zaporetsuak, gurinezko zigarrotxo fin eta atsegin batzuekin osatutako sorta.150 g.
Artisau teila atseginak, kurruskari eta zaporetsuak, kalitate hobereneko almendrekin, kainabera azukre beltz integrala, arroz-irina eta gurinarekin egindak.150 g.
Artisau teila atseginak, kurruskari eta zaporetsuak, kalitate hobereneko almendrekin, kainabera azukre beltz integrala, arroz-irina eta gurinarekin egindak.75 g.
ALMENDRA, KARAMELUZKOAK ETA LARANJAZKO TXOKOLATEZKOAK Gure teila sorta atsegin hau, kurruskari eta zaporetsua, artisau eran egindak, almendra teilak, karameluzko txokolatearekin bainatutako teilak eta laranjazko txokolatearekin bainatutako teilak eskaintzen ditu.150 g.
Gurinezko zigarrotxo fin eta atseginak. Ezin hobea txokolatearekin, kafearekin hartzeko eta postrearen osagarri: izozkiak, natilak, arroz-esnea...75 g.
Artisau teila atseginak, kurruskari eta zaporetsuak, txokolate beltzeko estaldura gozo bat eta laranja apur batekin.150 g.
Kalitate hobereneko osagaiak aukeratzen ditugu gure artisau pasta finak egiteko, gurina, arrautza, esnea, irina, fruitu lehorrak, azukrea eta espezie exotikoak erabiliz.200 g.
Kalitate hobereneko osagaiak aukeratzen ditugu gure artisau pasta finak egiteko. Goza ezazu gure gurinezko eta txokolatezko pasta sorta honetaz.200 g.