Artisau eran egiten ditugu trufa zoragarri hauek. Krakatsuak eta barrualde leunekoak. Betetzeko, Diplomático Reserva Exclusiva rona, mugurdia, laranja eta praline leuna. Ezetz eutsi tentazioari! 6 TRUFA GLUTENIK GABE
Artisau eran egiten ditugu trufa zoragarri hauek. Kraskatsuak eta barrualde leunekoak. Betetzeko, Diplomático Reserva Exclusiva rona, mugurdia, laranja eta praline leuna. Ezetz eutsi tentazioari! 12 TRUFA GLUTENIK GABE
Artisau eran egiten ditugu trufa beltz zoragarri hauek, Diplomático Reserva Exclusiva rona erabilita. Ron aparta da, laranja-azal, karamelu eta erregaliz lurrinak ditu. Txokolate onenarekin egindako konbinazio gorena. 6 TRUFA GLUTENIK GABE
%80 TXOKOLATE BELTZEZKO TXAPELAK, ZAPORE BIZIATHE COCOA PROCESS "TXOKOLATEZKO KAPRITXU DELIKATUA"Txokolatetxo hauek, Rafa Gorrotxategik aurkezten dizkizue, txapel formarekin egiten ditu, %80 txokolate beltzaren zapore bizia dutenak, txokolatearen munduan girotutako lata-bilduma eder batekin batera. GLUTENIK GABE
%42 ESNEDUN TXOKOLATEZKO TXAPELAK, MANDARINAREKIN THE COCOA PROCESS "TXOKOLATEZKO KAPRITXU DELIKATUA"Txokolatetxo hauek, Rafa Gorrotxategik aurkezten dizkizue, txapel formarekin egiten ditu, %42 esnedun txokolatea eta mandarina erabiliz, txokolatearen munduan girotutako lata-bilduma eder batekin batera. GLUTENIK GABE
%42 ESNEDUN TXOKOLATEZKO TXAPELAK KAFE CAPPUCCINOAREKIN THE COCOA PROCESS "TXOKOLATEZKO KAPRITXU DELIKATUA"Txokolatetxo hauek, Rafa Gorrotxategik aurkezten dizkizue, txapel formarekin egiten ditu, %42 esnedun txokolate eta kafe cappuccinoan, txokolatearen munduan girotutako lata-bilduma eder batekin batera. GLUTENIK GABE
%80 TXOKOLATE BELTZEZKO TXAPELAK, LARANJAREKINTHE COCOA PROCESS "TXOKOLATEZKO KAPRITXU DELIKATUA"Txokolatetxo hauek, Rafa Gorrotxategik aurkezten dizkizue, txapel formarekin egiten ditu, %80 txokolate beltza eta laranja erabiliz, txokolatearen munduan girotutako lata-bilduma eder batekin batera. GLUTENIK GABE
Artisau eran egiten dugu txokolate beltz hau, %70 kakao onena duela, estebiarekin gozatuta, azukrerik gehitu gabe, lehen mailako almendrekin, kuia-pipitekin eta kakao nibekin. GLUTENIK GABE
Artisau eran egiten dugu txokolate beltz hau %80 kako onena duela, laranja natural konfitatuzko xerren zapore gozoarekin eta ilen-petalo finekin. GLUTENIK GABE
Artisau eran egiten dugu txokolate beltz hau, %80 kakao onena duela. Lurrin leunekoa eta oso zapore handikoa. Txokolatezaleek hauxe dute gustukoena. Plazer osasungarria. GLUTENIK GABE
Artisau eran egiten dugu txokolate beltz hau, %80 kakao onena duela, pecan intxaurrekin eta ahabiekin; ukitu min eta fin bat du, Ezpeletako piperrak emana. GLUTENIK GABE
Artisau eran egiten dugu txokolate beltz hau, %70 kakao onena duela, anakardo kurruskariekin eta sesamo xigortu eta karamelizatu ukitu finarekin. GLUTENIK GABE