Artisau eran egiten ditugun turroi onenak aukeratu ditu Rafa Gorrotxategik. Gourmet prestigiotsuenek ondoen baloratu dituztenak. Bereziki aukeratutako dastaketa, trufa samurrezko mini turroiak dira, mandarina eta yuzuarekin, Armagnac-a aranekin, ruby txokolatea marrubiekin eta jogurta andere-mahatsekin. Ezin hobeak. GLUTENIK GABE. 300g.
TRUFA TXURIZKOA Turroi hau trufa txuri samur batekin egiten dugu. Bertan, Yuzu mandarina toke bat jartzen diogu zapore harrigarri bat lortuz.GLUTENIK GABE. 250g. International Chocolate Awards 2020: SILVER International Chocolate Awards 2020: CLASSIC 2 medallas de ORO en Rusia 2023: Expertos de la unión (SOEX) y PRODEXPO 2023
TRUFAZKOA, EZTI ETA INTXAURREKIN Gure trufazko turroia egiteko erabiltzen dugu ardi latxaren esnea (Euskal Herriko arraza autoktonoa), eztia eta intxaurrak. Bere zapore gozoak gogora ekartzen digu etxeko mami "errea". GLUTENIK GABE. 250g. International Chocolate Awards 2020: BRONZE Great Taste Awards 2020: ** 2-Star
TRUFAZKOA Turroi hau, trufa, jogurta eta andere-mahats garratz batzuekin konbinatuz egiten dugu, uztartze atsegin bat sortuz.GLUTENIK GABE. 250g. International Chocolate Awards 2020: BRONZE
TRUFA BELTZEZKOA Artisau eran egiten dugu trufa beltzezko turroi hau, txokolate beltzaren garratza, Armagnac-aren fruta-ñabardurak eta aranpasa beatuen gozotasuna konbinatuta, kontraste interesgarria lortuz. Gure txokolate beltzarekin bikain konbinatzen duen Armagnac onena hautatzen dugu. SIN GLUTEN. 250g. Great Taste Awards 2023: * 1-Star
Kalitate gorena duten osagaiak aukeratzen ditugu gure artisau turroi gogorra egiteko, %65 Marcona almendrarekin, eztirik onena, azukrea eta arrautza zuringoa.GLUTENIK GABE. 250g.
Kalitate gorena duten osagaiak aukeratzen ditugu gure turroi bigun kremotsua egiteko, Marcona almendrarekin, eztirik onena, azukrea, arrautza zuringoa eta almendra zatitxo kurruskariak.GLUTENIK GABE. 250g.
LARANJA ETA LARANJAONDO LOREAREKIN Gure txigortutako gorringo turroiari melatutako laranja zatitxoak eta laranjaondo lorearen lurrin toke bat gehitzen dizkiogu, turroi fresko eta atsegin bat lortuz.GLUTENIK GABE. 250g.
ALMENDRA ETA STEVIAREKIN Turroi hau egiteko, %70 txokolate beltz onena erabiltzen dugu. Stevia-rekin gozotua dago gehitutako azukrerik gabe. Marcona almendra osoekin eta egurretan txigortutako kakao zatiekin egiten dugu.GLUTENIK GABE. DIABETIKOENTZAT EGOKIA. 250g.
HUR ETA ALBARIKOKEAREKIN Txokolatezko turroi honetan, txigortutako hur kurruskariak, karameluzko txokolatearen zapore gozoa eta albarikokearen garraztasuna dastatuko dituzu.GLUTENIK GABE. 250g.
Gure polboroiak egiteko, %34 gutxieneko Marcona almendra zuritua erabiltzen dugu, birrindua eta zatietan, kanela eta limoiarekin, almendra zapore bizi bat lortuz.180g.