Artisau eran egiten ditugun turroi onenak aukeratu ditu Rafa Gorrotxategik. Gourmet prestigiotsuenek ondoen baloratu dituztenak. Bereziki aukeratutako dastaketa, trufa samurrezko mini turroiak dira, mandarina eta yuzuarekin, Armagnac-a aranekin, ruby txokolatea marrubiekin eta jogurta andere-mahatsekin. Ezin hobeak. GLUTENIK GABE. 300g.
TRUFA TXURIZKOA Turroi hau trufa txuri samur batekin egiten dugu. Bertan, Yuzu mandarina toke bat jartzen diogu zapore harrigarri bat lortuz.GLUTENIK GABE. 250g. International Chocolate Awards 2020: SILVER International Chocolate Awards 2020: CLASSIC 2 medallas de ORO en Rusia 2023: Expertos de la unión (SOEX) y PRODEXPO 2023
TRUFAZKOA Turroi hau, trufa, jogurta eta andere-mahats garratz batzuekin konbinatuz egiten dugu, uztartze atsegin bat sortuz.GLUTENIK GABE. 250g. International Chocolate Awards 2020: BRONZE
TRUFA BELTZEZKOA Artisau eran egiten dugu trufa beltzezko turroi hau, txokolate beltzaren garratza, Armagnac-aren fruta-ñabardurak eta aranpasa beatuen gozotasuna konbinatuta, kontraste interesgarria lortuz. Gure txokolate beltzarekin bikain konbinatzen duen Armagnac onena hautatzen dugu. SIN GLUTEN. 250g. Great Taste Awards 2023: * 1-Star
MARCONA ALMENDRA, ANDERE-MAHATSA ETA MARRUBIEKIN Bere arrosa-kolore deigarria guztiz naturala da, ez da genetikoki eraldatua izan eta ez zaio koloratzailerik erantsi. Txokolatearen laugarren kategoria da, beltzarekin, esnedunarekin eta zuriarekin batera. Zapore freskoa du, fruta gustu eta zitrikoen ukitu batekin. SIN GLUTEN. 250g.
Kalitate gorena duten osagaiak aukeratzen ditugu gure artisau turroi gogorra egiteko, %65 Marcona almendrarekin, eztirik onena, azukrea eta arrautza zuringoa.GLUTENIK GABE. 250g.
Kalitate gorena duten osagaiak aukeratzen ditugu gure turroi bigun kremotsua egiteko, Marcona almendrarekin, eztirik onena, azukrea, arrautza zuringoa eta almendra zatitxo kurruskariak.GLUTENIK GABE. 250g.
LARANJA ETA LARANJAONDO LOREAREKIN Gure txigortutako gorringo turroiari melatutako laranja zatitxoak eta laranjaondo lorearen lurrin toke bat gehitzen dizkiogu, turroi fresko eta atsegin bat lortuz.GLUTENIK GABE. 250g.
ALMENDRA ETA STEVIAREKIN Turroi hau egiteko, %70 txokolate beltz onena erabiltzen dugu. Stevia-rekin gozotua dago gehitutako azukrerik gabe. Marcona almendra osoekin eta egurretan txigortutako kakao zatiekin egiten dugu.GLUTENIK GABE. DIABETIKOENTZAT EGOKIA. 250g.
MAKADAMIA-INTXAUR ETA PISTATXOAREKIN Turroi atsegin eta fin hau kaputxino kafe zaporearekin egiten dugu, Makadamia intxaur eta pistatxo kurruskarien aukeraketa zaindua eginez.GLUTENIK GABE. 250g.
Gure polboroiak egiteko, %34 gutxieneko Marcona almendra zuritua erabiltzen dugu, birrindua eta zatietan, kanela eta limoiarekin, almendra zapore bizi bat lortuz.180g.