Bean to bar / Rafa Gorrotxategi
Las Bromelias jatorri bereziko kakaoa da, eta 45eko bildumako Ocumare, Chuao eta Choroní kakao-barietateek osatzen dute. Barietate honetan, urtean 5.000kg besterik ez dira biltzen. Beste kakao batzuekin alderatuta, aleak zuriak eta arrosak dira, horren ondorioz, azken emaitza kolore argiagoko txokolatea da. 70g. GLUTENIK GABE
Txokolate zoragarri hau Dominikar Errepublikako kakaoz egina dago. Dominikar Errepublikako kakaoaren ahalmenak kakao organikoa du ardatz. Kakaoa lantzeko erabiltzen dituzten lurretan, lurraren gatz mineralei eta baldintza klimatiko bikainei esker, produktu bikaina ateratzea bermatzen da. 70g. GLUTENIK GABE
Venezuelako Sur del Lagoko kakaoa. Xigortu eta zatitu ondoren Bizi-Goxo sagardotan beratzen da. Sagardo hau Errezil sagarrararekin egiten da. Oso produktu berezia sortu dugu. Errezil sagarraren gozotasuna eta ukitu garratza ditu. Amaieran sagar helduaren eta egurraren zaporea uzten du. 70g. GLUTENIK GABE International Chocolate Awards 2020: BRONZE Great...
Txokolate hau egiteko lehen sekretua sinpletasuna da: osagai naturalak eta prozesatu gabeak. Osagaiak honako hauek dira: kakaoa, azukrea, kanela eta banila. Txokolate paregabea da, bere kakao usain hordigarriak, txokolatea benetan ezagutzen dutenek bereziki estimatzen duten produktu bilakatzen du. 100g. GLUTENIK GABE
Txokolate zoragarri hau Madagaskarren ipar-mendebaldeko Sambirano bailarako kakaoarekin egina dago. Akesson organic izeneko landaketa batekoa da kakaoa. Madagaskargo kakaoa da txokolategile artisauek gehien erabiltzen duten kakaoetako bat eta fruitu gorrien zaporea du. 70g. GLUTENIK GABE International Chocolate Awards 2020: BRONZE Great Taste Awards 2023:...
Txokolate zoragarri hau Salomon Uharteetako Auki-ko (Malaita) kakaoarekin egina dago, Melanesian (Ozeania). Kakao eder honi ardi-esne ketua gehitu diogu, Euskal Herrian bereizgarri ditugun ardi-gazta ketuetan oinarrituta, eta interpretazio berria egin dio txokolateari, ardi-esnea eta arte-egurraren kea gehituta. 70g. GLUTENIK GABE Great Taste Awards...
Tableta zuri hau Peru iparraldeko San Martín eskualdeko kakao-gurinarekin egina dago. Rafa Gorrotxategik, produktu begano hau egiteko, almendra-hautsa erabili du behi-esnearen ordez, eta horri laguntzeko, gerezi liofilizatuak. 70g. GLUTENIK GABE